SPARTACUS


Kaliteli-Yabancı-Diziler-Spartacus

Dizinin Adı: Spartacus


Oyuncular: Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Viva Bianca (llithyia), Daniel Feuerriegel (Agron), Nick E. Tarabay (Ashur), Lucy Lawless (Lucretia), Peter Mensah (Doctore)

Sezon: 3

İMDB Puanı: 8,6 

Dizinin Özeti: 

Kaliteli yabancı diziler arasında yer alan Spartacus döneminin en iyi dizilerinden. İzlenmesini kesinlikle tavsiye ederim. Roma’ya karşı yapılan bir köle ayaklanmasından esinlenerek uyarlanan dizi, üç alt başlıkla üç sezon sürdü. İlk sezondan sonra başrol oyuncusu Andy Whitfield, sağlık nedenlerinden dolayı diziye devam edemedi. 

Onun yerine dizide Liam Mclntyre yer aldı. Dizi, karısının ölümünden sonra etrafından her geçen gün büyüyen kölelerle birlikte Roma'ya kafa tutan ve karısının intikamını almak için savaş veren Spartacus isimli bir gladyatörün yaşadıklarını anlatıyor.


Özgürlüğünü kaybeden güçlü bir savaşçı olan Spartacus’un özgürlüğünü ve eşini kurtarması sırasında geçirdiği zor mücadele ve bu zor savaş dönemlerinde Roma’da yaşayan kölelerin dramını anlatan ve onların özgürlüğe kavuşmalarında geçilen zor yolları konu alır. Cesur sevişme ve dövüş sahneleri ile dünyanın bir çok ülkesinde izlenme rekorları kırmıştır.

Antik Roma’da yaşam ve politika ve sosyal statüler sorgulanmış ve muhteşem senaryo ve oyuncuları ile en iyi dönem dizisi olmuştur.

SPARTACUS İZLE - SPARTACUS FRAGMANI İZLE


SPARTACUS SPARTACUS Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Mart 27, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok

ÖNE ÇIKANLAR