DEXTER


Kaliteli-Yabancı-Diziler-Dexter


Dizinin Adı: Dexter

Tür: Suç - Gizem - Dram

Oyuncular: Michael C. Hall (Dexter Morgan), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), David Zayas (Sgt. Angel Batista), James Remar (Harry Morgan), C.S. Lee (Vince Masuka), Luna Lauren Velez (Lt. Maria LaGuerta)

Sezon: 8

İMDB Puanı: 8,7

Dizinin Özeti: 

Ülkemizde bulunan kaliteli yabancı dizilerden biri olarak bilinen Dexter dizisi oldukça sürükleyici ve heyecan dolu senaryoları ile izleyicileri adeta büyülüyor. Oyuncu kadrosunun kalitesi ve gerçekçi sahneler ile adeta gerçek hayatı yaşatan bu dizi keyifli günler geçirmeniz için ideal. 

Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı kan analistidir, çifte hayatı vardır. Cinayetlerin cinayetlerini çözmesine yardım etmediği zaman, zamanını avlayarak ve adalet sistemi üzerinden kaybolan kötü adamları öldürerek geçirir.

Risk altında geçen günlerini suçları çözerek geçiren bu azılı katil geceleri adeta bambaşka biri oluyor. Ama endişelenmeyin, soğukkanlı Dexter sade vatandaşları öldürmez. Onun cinayet hobilerini sadece diğer katillerin hayatlarını almak onları öldürmek kaplıyor ve izleyiciyi kendine bağlamayı başarıyor. Tavsiye ederim :)

DEXTER İZLE - DEXTER FRAGMAN İZLE


DEXTER DEXTER Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Mart 27, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok

ÖNE ÇIKANLAR