GAME OF THRONES


Kaliteli-Yabancı-Diziler-Game-Of-Thrones


Dizinin Adı: Game Of Thrones


Oyuncular: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Gwendoline Christie (Brienne of Tarth), Jacob Anderson (Grey Worm), Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Rory McCann (Sandor ‘The Hound’ Clegane), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Carice van Houten (Melisandre)

Sezon: 8

İMDB Puanı: 9,5

Dizinin Özeti: Kaliteli yabancı dizi denildiğinde akla ilk gelen dizilerin başında Game of Throne ( Taht Oyunları ) gelir. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi George R.R. Martin’in romanından televizyon ekranlarına aktarılmıştır.

Kaliteli yabancı diziler listesinde ilk sırada yer alan buram buram tarih kokan ve fantastik bir dizi olan Game of Thrones dizisinde 7 krallıktan bahsediliyor. Westeros denilen sonsuz bir dünyada geçen dizide bazen yazlar veya kışlar bir ömür boyu sürüyor. 

Tamamen fantastik bir dünyada ve çağda süregelen savaş, entrika ve mücadeleler konu alınıyor. Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Game Of Thrones izlenme rekorları kırmaktadır. Yakın bir tarih içinde çıkacak olan son sezon hayranlarını şimdiden meraklandırmıştır. Eğer hala izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim. 

GAME OF THRONES İZLE - GAME OF THRONES FRAGMAN İZLE



GAME OF THRONES GAME OF THRONES Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Mart 27, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok

ÖNE ÇIKANLAR